Skepplanda pizzeria

Skepplanda pizzeria ligger vid Albotorget i Skepplanda. Där serveras enligt skylten pizza, grill ch kebab. Om man kommer med buss eller bil till Skepplanda "centrum" ser man inte pizzerian utan man måste gå runt till baksidan av det stora huset rakt fram, håll höger.

Jag hade egentligen tänkt besöka det cafe som jag besökt tidigare, det som låg i anslutning till biblioteket. Tyvärr var det stängt och nedlagt. Istället hittade jag denna pizzeria som jag aldrig besökt tidigare. Jag kom dit omkring klockan ett. Det satt två gäster i lokalen som väntade på sina beställningar. Det satt också en TV-skärm på väggen och där rullade nyheter från CNN!Pizzerian från utsidan

Insidan


Rabattkortet med en stämpel

Klicka för större bilder


Hur gick det?

Menyn var ungefär vad som är vanligt på pizzerior av den här typen. Det enda tänkbara alternativet för mig var någon av salladerna. Jag tror de hade tre olika att välja bland. Jag beställde en Grekisk sallad och till den i Cola zero.

Det tog cirka 10 minuter innan jag fick maten och under tiden kunde jag titta på CNN och nyheter om det kommande riksrättsåtalet av USAs pajas till president.

Salladen som kom var trevligt upplagd och smakade som en grekisk sallad ska smaka. Om jag ska klaga på något så var det att portionen var i minsta laget. Colan var kall och  god.

Trots det ganska tråkiga intrycket man får av utsidan var inredningen i pizzerian riktigt trevlig.


Grekisk sallad och en Cola zero

Blodsockervärden

Innan lunch 1.5 timmar efter lunch
10.4
6.6

Maten var OK och miljön trevlig även om jag gärna sluppit TVn med CNN. Jag blev ganska mätt och blodsockret uppförde sig väl. Det var lite underligt med det höga ingångsvärdet. Jag hade inte ätit något sedan klockan 10. Det kan ha varit en felmätning eller hade jag socker på fingret?

De hade även ett rabatterbjudande. När man ätit där 10 gånger får man den 11 måltiden gratis. Det erbjudandet kommer jag aldrig kunna utnyttja.

 

Tillbaka